Rapuja myytävänä

Ravut.fi prinsiipit

  • Laatu
  • Toimitusvarmuus
  • Kotimaisuus
  • Luonnonvesistä pyydetyt ravut

Rapumme ovat hyvälaatuisia pääosin Keski-Suomen puhtaista luonnonvesistä pyydettyjä villejä rapuja. Täpläravut ovat valtaosalta Päijänteen rapuja. Ravut ovat puhtaita, virkeitä ja hyväsaksisia. Emme myy yksisaksisia rapuja, kuin poikkeustapauksessa erikseen. Kaikki myyntiin tulevat rapumme ovat kaivo- tai lähdevedessä sumputettuja.

Tilausvahvistuksen jälkeen sinun ei tarvitse enää huolehtia ravuista, toimitamme ne varmasti!

Hinnat sisältävät arvolisäveron (14%). Maksaa voi käteisellä, laskulla (yritysasiakkaat) tai etukäteen tilisiirrolla. Jos olet uusi asiakas ja tilaat rapuja Matkahuoltoon, maksu etukäteen tilisiirrolla (pikarahti ei onnistu jälkivaatimuksella).

Toimitukset Keski-Suomen alue ja pks, pienemmät erät toimitusmaksulla. Sesonkiaikaan Jyväskylään toimitusmaksutta. Myös nouto Toivakasta tai Matkahuollon Pikapaketti erikoiskäsiteltävänä, jolloin hintaan lisätään rahtikulut "19,06 €/lähetys + 0,68 €/kg" eli noin 45 euroa.

Saatavuus ja hinnat saattavat elää päivittäin, soita tai laita sähköpostia ja kysy!

Tilaukset 040 518 4513 /Ritvanen | rritvan at gmail.com

Hinnat e/kpl sis alv

Kokoluokka Jokirapu Täplärapu
10 - -
11 - 2,90
12 - 6,00
13 - Lajitellaan erikoistapauksissa

Hinnat päivitetty 29.7.2022. Yksisaksisia urostäplärapuja kaupanpäällisiksi tilanteen mukaan. Toimituksissa mahdollisesti mukana olevat yksisaksiset ovat ylimääräisiä kaupanpäällisiä. Emme myy saksipuolia.

Kaudelle 22 ei keitettyjä rapuja.